Kodikkaat opiskelija-asunnot Helsingissä

Ota yhteyttä

Meillä on tarjolla viisi kodikasta huoneistoa, joista jokaisessa on viisi viihtyisää huonetta. Asuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Ne soveltuvat rauhallista asumista etsiville opiskelijoille ja työssäkäyville nuorille. Tyypilliset asukkaamme ovat 18−30 -vuotiaita.

Hyvin varustellut asunnot

Vuokraamme kimppakämppiä Kaarikuja 2:n viidestä viihtyisästä ja rauhallisesta huoneistosta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Asuntomme ovat suuria soluasuntoja, joissa on sekä omat huoneet että isot yhteiset tilat. Meillä elät kodinomaisesti ja kodikkaasti. Asunnot ovat hyvin varusteltuja ja heti muuttovalmiita. Niissä on tarjolla kaikki se, mitä kotona tarvitaan. Tekniikka on uusittu vuonna 2021 putkiremontin yhteydessä.

 

Kaikkien asukkaiden käytössä ovat:

  • täysin varusteltu keittiö, jossa on muun muassa jääkaappi, pakastinkaappi, liesi/uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone

  • toimivat kylpyhuoneet, joissa jokaisessa on myös pyykinpesukone

  • erillinen WC

  • yhteinen olohuone, jossa on TV

  • parveke

  • riittävästi säilytystilaa kaikille.

Huone tarpeidesi mukaan

Jokaisella asukkaalla on oma 14 neliömetrin suuruinen lukittava huoneensa. Huoneessa on valmiina iso vaatekaappi, runkopatjasänky (leveydeltään 80 cm) ja tarvittaessa muita kalusteita. Saatavilla on ilman lisämaksua myös esimerkiksi työpöytä, tuoli ja lisää säilytystilaa. Pistämme huoneesi nopeasti siihen kuntoon, että se on sopiva juuri sinua varten.

Hyvät kulkuyhteydet ja palvelut

Kimppakämpiltämme Kaarikuja 2:sta on hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja yliopistolle. Metroasema on naapurikorttelissa. Metrolla pääset Helsingin yliopiston metroasemalle 20 minuutissa ja Rautatientorille Helsingin keskustaan 22 minuutissa. Aalto yliopiston metroasemalle metro vie 33 minuutissa. Metroasemalla on ostoskeskus, josta löytyy kaikki tarvittavat palvelut, kuten ruokakauppa (Lidl), kirppis, apteekki, posti ja muun muassa uimahalli. Lähellä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen.

Katso julkisen liikenteen reittiopas

Asuntojen hinnat ja sopimuksen ehdot

Asunnon vuokra on 440 €/kk + vesi, sähkö ja internet 50 €/kk.
Vuokrasopimus on yhden vuoden määräaikainen sopimus, joka jatkuu toistaiseksi. Poikkeustapauksissa on mahdollisuus 6 kuukauden sopimukseen.

Edellytämme 1 kk:n vakuusmaksun tai Kelan tai Kunnan sitoumuksen.

Määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeen, irtisanominen tapahtuu huonevuokralain mukaan.

Asuntoihin ei saa tuoda lemmikkejä eikä sisätiloissa saa tupakoida. 

Palvelut ulkomailta Suomeen muuttaville

Palaatko Suomeen opiskelemaan tai töihin? Jos tarvitset nopeasti huonetta lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa, saat kauttamme seuraavat palvelut:

  • Lakanoiden, peittojen ja tyynyjen tilapäinen lainaus
  • Nouto lentokentältä
  • Tarpeen mukaan muuta apua.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Näin vuokraat huoneen kimppakämpästämme:

1. Tarkista täältä, milloin huoneita on vapaana.

2. Täytä asuntohakemus täällä.

3. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat kutsun esittelyyn.

4. Allekirjoita sopimus ja järjestä muutto asuntoon.

Yhteydenottolomakkeeseen